Eten, Uncategorized

Eataly, het foodwalhalla van Milaan

Wie in Milaan opzoek is naar goed Italiaans eten, is bij Eataly aan het juiste adres. Deze foodwalhalla heeft het allemaal! 

In Italië is boodschappen doen een serieuze aangelegenheid. Vooral in Milaan houden mensen van kwaliteit producten. De beste plek in Milaan om heerlijke verse Italiaanse producten te kopen en te proeven is Eataly. Ik zou hier wel iedere dag mijn boodschappen willen doen! Eataly is een groot etenswarenhuis. Hier vind je uitsluitend Italiaanse producten van hoge kwaliteit uit alle windstreken. Van Sicilië tot het hoge Noorden.

In dit drie etage hoge warenhuis vind je echt van alles! Naast producten kopen, kun je hier ook uiteten! Er is een bar waar je heerlijke koffie kunt drinken, een pizzeria met fantastische pizza’s en een restaurant waar ze zowel vis- als vleesgerechten serveren.

Eataly is gevestigd in een oud concertzaal, Smeraldo genaamd. Hier traden veel artiesten op waaronder David Bowie en Bruce Springsteen. In Turijn opende Eataly voor het eerst haar deuren in 2007. Dit was zo’n groot succes dat filialen in Rome en Milaan al snel volgden. Er is zelfs een Eataly in New York!

Eataly ligt aan de Porta Garibaldi, vlakbij het Garibaldi station en direct aan de hippe Corso Como en Corso Garibaldi.

Advertenties

1 thought on “Eataly, het foodwalhalla van Milaan”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s