Wie in Milaan opzoek is naar goed Italiaans eten, is bij Eataly aan het juiste adres. Deze foodwalhalla heeft het allemaal! 

In Italië is boodschappen doen een serieuze aangelegenheid. Vooral in Milaan houden mensen van kwaliteit producten. De beste plek in Milaan om heerlijke verse Italiaanse producten te kopen en te proeven is Eataly. Ik zou hier wel iedere dag mijn boodschappen willen doen! Eataly is een groot etenswarenhuis. Hier vind je uitsluitend Italiaanse producten van hoge kwaliteit uit alle windstreken. Van Sicilië tot het hoge Noorden.

In dit drie etage hoge warenhuis vind je echt van alles! Naast producten kopen, kun je hier ook uiteten! Er is een bar waar je heerlijke koffie kunt drinken, een pizzeria met fantastische pizza’s en een restaurant waar ze zowel vis- als vleesgerechten serveren.

Eataly is gevestigd in een oud concertzaal, Smeraldo genaamd. Hier traden veel artiesten op waaronder David Bowie en Bruce Springsteen. In Turijn opende Eataly voor het eerst haar deuren in 2007. Dit was zo’n groot succes dat filialen in Rome en Milaan al snel volgden. Er is zelfs een Eataly in New York!

Eataly ligt aan de Porta Garibaldi, vlakbij het Garibaldi station en direct aan de hippe Corso Como en Corso Garibaldi.

%d bloggers liken dit: