De Salone del Mobile 2017 is vandaag ten einde.. 6 dagen lang stond Milaan in het teken van design, om precies te zijn, interieurdesign. Hier schreef ik al over de aftrap van het evenement afgelopen woensdag. Ik was toen in de gezellige artiestenwijk Brera. In deze blog blik ik terug op een geweldig evenement met veel zon, mooie spullen en heerlijke hapjes!

Ventura Lambrate

Dit jaar ging ik voor het eerst naar Ventura Lambrate. Lambrate is een wijk in Milaan wat de laatste jaren aan het opkomen is. Het was vroeger een dropje op zich maar Milaan is zo gegroeid dat Lambrate nu officieel bij de stad hoort.

 

    

Ikea exposeerde in een grote hal waar normaal gesproken een keer per maand een grote vintagemarkt wordt georganiseerd. Ook was er een grote hal waar veel jonge ontwerpers hun meubels lieten zien. Een grote streetfood market maakte Lambrate naar mijn mening de leukste plek om de Fuori Salone door te brengen!

Brera

Donderdag was ik al in de wijk Brera en zaterdag ging ik nog even terug! Hier een kleine foto impressie!

 

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: