Heb je een stedentrip naar Milaan op de planning staan en zoek je nog een leuke invulling? Of wil je graag meer te weten komen van de stad en met een Nederlandstalige gids op pad? Dan is een tour of stadswandeling met Milaan met local echt iets voor jou. De tours zijn geschikt voor jong en oud, of je nu voor het eerst in Milaan bent of de stad al vaker hebt bezocht. Het gezicht achter Milaan met local is Inge die al jaren in Milaan woont en werkt in Milaan. Ze is in 2012 samen met haar man en twee grote backpacks naar Milaan vertrokken. Nu organiseert ze o.a. stadswandelingen door Milaan. Het leuke van Milaan met local is dat het aanbod erg gevarieerd is, zo kun je samen met Inge op pad gaan voor een Nederlandstalige wandeltour, de speciale Leonardo da Vinci wandeling doen, een walking diner of zelfs een self-guiding tour die je op je eigen gemak kunt lopen.

Het leuke van Inge’s stadswandelingen is dat je naast de stad ook meer te weten komt over het leven in Milaan, tips kan vragen voor leuke locale winkels en restaurants en op plekken komt waar je zelf niet zo snel zou komen. Met Verrassend Milaan heeft u ook nog eens 5% korting op een tour. Boek dus snel, succes gegarandeerd!
Bekijk de website Milaan met Local over alle mogelijkheden.

 

Inge tijdens een van haar tours

Milaan in een notendop tour

Wil je je stedentrip naar Milaan goed beginnen en meer te weten komen over de geschiedenis van deze stad? Boek dan een ‘Milaan in een notendop’ tour. We starten de tour op Piazza Gae Aulenti, onder de moderne gebouwen rondom Porta Garibaldi en lopen door de gezellige wijk Brera in twee uur naar het hart van Milaan: Piazza del Duomo. Tijdens de wandeling zie je bekende en minder bekende plekken in de stad. Ook leer je meer over de geschiedenis en de toekomst van de stad van fashion en design. Inge geeft ook tips over welke restaurants te bezoeken in Milaan en waar te gaan shoppen.

 

De gezellige straatjes van Brera

Inge in de moderne wijk Porta Nuova, een must tijdens je stedentrip.

 

Walking dinner tour

Wil je een combinatie maken van een stadswandeling en lekker eten? Boek dan een Walking Dinner door MilaanJe begint de avond met een aperitivo aan de gezellige Navigli, ten zuiden van het centrum. Vervolgens maak je een korte wandeling langs een aantal prachtige monumenten en door een gezellige winkelstraat. Het hoofdgerecht bestaat uit een heerlijk bord verse pasta dat je zelf mag samenstellen. Om dit even te laten zakken loop je verder door de mooie wijk 5Vie om te eindigen in het historische centrum met een gelato op niveau. Met het kopen van het Walking Dinner reserveer je een plek in drie restaurants en krijg je een routebeschrijving met info over de monumenten die je bezoekt. Je doet deze wandeling op eigen gelegenheid.

 

Voor een volledig overzicht van alle tours en boekingen klik hier.

 

Photo credids: Roy Bisschops – zeropxl.com

Tekst: Inge de Boer en Maaike Anten

Bekijk ook:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: