Heb je een stedentrip naar Milaan op de planning staan en zoek je nog een leuke invulling? Of wil je graag meer te weten komen van de stad en met een Nederlandstalige gids op pad? Dan is een tour of stadswandeling met Food in the Streets echt iets voor jou.

Inge van Food in the Streets organiseert onvergetelijke food trips in Milaan waarin je de stad en lokale winkels leert kennen, heerlijke producten proeft en alle geheimen van de lokale foodcultuur ontdekt. Inge woont en werkt in Milaan. Ze is in 2012 samen met haar man en twee grote backpacks naar Milaan vertrokken. Nu organiseert ze o.a. stadswandelingen door Milaan.

Met Verrassend Milaan heeft u ook nog eens 5% korting op een tour van Food in the Streets. Boek dus snel, succes gegarandeerd!

 

Inge tijdens een van de Old Milan Food Tours

 

 

Old Milano Food Tour

De Old Milano Food Tour is een stadswandeling van ongeveer twee uur, die begint in de gezellige wijk Brera en eindigt onder de moderne ‘wolkenkrabbers’ bij Porta Garibaldi. Tijdens de wandeling en foodtour door Milaan vertelt Inge over de geschiedenis van de stad, gezien door de bril van voedsel. Onderweg zijn er een aantal kleine proeverijen van lokale en ambachtelijk geproduceerde producten, zoals kaas, salami en chocolade. De tour is een uitstekende manier om het echte Milaan te leren kennen en op plekken te komen waar de gewone toerist niet komt.

De tour kan behalve op zondag, elke dag van de week geboekt worden, ook in het Nederlands. Prijs voor een tour van twee uur, inclusief proeverijen en een kleine herinnering na afloop: vanaf 30€ per persoon, afhankelijk van de groepsgrootte. Privétour vanaf 150€ per groep. 

Privétour kunnen op aanvraag ook gepersonaliseerd worden. Neem voor meer info contact op met Inge van Food in the Streets. 

Speciaal voor de lezers van Verrassend Milaan 5% korting op een tour van Food in the Streets.  Geldig voor boekingen die gedaan worden voor 31 december 2018. Geef bij het boeken aan dat je een Verrassend Milaan lezer bent om de korting te ontvangen.


Voor boekingen en meer info:
https://www.foodinthestreets.com/old-milano-food-tour-nl
foodinthestreets@gmail.com

 

Heerlijke Italiaanse “miele”, oftewel honing proeven tijdens een van de tours.

Tijdens de tour leer en proef je typische lokale en ambachtelijke producten.

 

 

Milaan in een notendop tour

Wil je je stedentrip naar Milaan goed beginnen en meer te weten komen over de geschiedenis van deze stad? Boek dan een ‘Milaan in een notendop’ tour. We starten de tour op Piazza Gae Aulenti, onder de moderne gebouwen rondom Porta Garibaldi en lopen door de gezellige wijk Brera in ruim anderhalf uur naar het hart van Milaan: Piazza del Duomo. Tijdens de wandeling zie je bekende en minder bekende plekken in de stad. Ook leer je meer over de geschiedenis en de toekomst van de stad van fashion en design. Inge geeft ook tips over welke restaurants te bezoeken in Milaan en waar te gaan shoppen.

Vanaf 18€ per persoon, privétour vanaf 120€ per groep. 

Speciaal voor de lezers van Verrassend Milaan 5% korting op een tour van Food in the Streets. Geldig voor boekingen die gedaan worden voor 31 december 2018. Geef bij het boeken aan dat je een Verrassend Milaan lezer bent om de korting te ontvangen.

Voor boekingen en meer info: foodinthestreets@gmail.com

De gezellige straatjes van Brera

 

Moderne architectuur in het Garibaldi en Porta Nuova District

 

Photo credids: Roy Bisschops – zeropxl.com

Tekst: Inge de Boer en Maaike Anten

Bekijk ook:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: